Instagram vecka

Jag har haft en jättebra vecka, lite tid för bloggande, inte på grund av så mycket plugg men för att jag har varit så upptagen med massa roligt. I tisdags antog Aysha utmaningen att åka ner för trapporna vid KTH-hallen, sedan låg hon där i snön...
 
I onsdags var det 12.12.12 12:12, självklart satt man redo med mobilen. Jag ramlade och slog knät i biblioteket men oj vad kul det var, fast ett blåmärke sitter än kvar. På kvällen satt jag och pluggade historia tills hjärnan trilla ut.
 
Torsdagen började med ett luciatåg i kyrkan som var fint och när vi kom tillbaka till skolan så hade Delicia pyntat vårt klassrum med Winter Wonderland tema (tävling vem som pyntar sitt hemklassrum finast). Tyvärr tog jag ingen bild över hela klassrummet men det var jättefint! Efter skolan gick vi hem till Bea och vi skulle baka ett papparkakshus till en tävling till skolan. Det blev musse och hans husvagn. Jag avr där rätt sent och när jag kom hem myste jag med Pepsi.
 
Fredagen började men sovmorgon och Mean Girls, sedan en vacker promenad till tåget med Coldplay i hörlurarna. Jag tog med mig hemligheter i form av muffins till skolan och på kemin gjorde vi fudge. När vi slutade för dagen hittade jag och Aysha en lapp på skåpen, det var en skattkarta från Beatrice och Hugo! Vi följde den och hittade inbjudningar till en Lill-jul! Sedan åkte jag och Beatrice supermario-banor i observatorielunden och mot kvällen bar det av åt Delicia där vi hade så trevligt, massa roliga överraskningar, en cool jukebox och chokladfontän.
En riktig kick-ass vecka!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Annas blå dagbok

Flicka, 17 år.Jag är en naturvetare som bor i Stockholm med höga ambitioner och stora drömmar. I denna dagbok skriver jag var dag om vad som händer i mitt liv, favorit-musik, mattips och så får ni också ta del av mitt stora fotografi intresse och annat som dyker upp i mitt huvud. Bisous

RSS 2.0